LÄHDE MUKAAN HANNAN JENGIIN!

Voit tukea Hanna Sarkkisen työtä eduskunnassa esimerkiksi liittymällä Hannan tukiryhmään eli Hannan jengiin tai jakamalla viestiä sosiaalisessa mediassa.

1) Liity Hannan jengiin!
Hannan jengiin pääsee mukaan lähettämällä sähköpostia kampanjapäällikkö Hilkalle osoitteeseen hilkka [dot] haaga [at] gmail [dot] com.

Hannan jengissä ideoidaan muun muassa yhteiskunnallisuuksia Hannan eduskuntatyön tueksi, tehdään Hannan myös vaalien välillä ilmestyvää lehteä, suunnitellaan ja järjestetään tapahtumia ja keskustellaan ajankohtaisista poliittisista teemoista. Tekemistä löytyy jokaiselle! Pienestäkin avusta ja tuesta on hyötyä. Kun otat yhteyttä, voit halutessasi samalla kertoa, mitkä ovat vahvuusalueitasi ja mitä haluaisit Hannan jengissä tehdä.

2) Toimi sosiaalisessa mediassa!
Tätä nykyä yksi vaalien keskeisimmistä poliittisen näkymisen paikoista  on tietysti sosiaalinen media. Voit tukea Hannna työtä eduskunnassa tykkäämällä Hannan Facebook-sivuista ja kutsumalla kaverisi mukaan. Hanna on aktiivinen myös Twitterissä ja Instagramissa, joissa voi klikata itsensä seuraajaksi.

Jos sinulla on ideoita sosiaalisessa mediassa kampanjointiin tai esimerkiksi meemeihin liittyen, ota yhteyttä Hilkkaan (hilkka [dot] haaga [at] gmail [dot] com).

Kiitos!